Beta Dizayn olarak “Depo Raf Sistemleri” çeşitlerimizle çözümler üretiyoruz.
Sırt Sırta Depo Raf Sistemleri
Depo Raf Sistemleri içerisnde en bilinen, en kolay, en ekonomik klasik bir raf sistemi… İster paketli istifleme, ister paletli yükleme yapılabilir. Bu sistem, standart ve özel paletlerin istiflenmesine uygundur. Ürün çeşitliliğine ve değişken ürün ağırlıklarına uyum sağlayabilir..
Çift Derinlikli Depo Raf Sistemi
Bu sistemde, arka arkaya iki palet derinliğinde yükleme yapılmaktadır. Bu şekilde daha az koridor kullanılarak alanda daha fazla depolama kapasitesi sağlanmaktadır. Bu sistemde istifleme makinesinin çatalının teleskobik veya özel ataçmanlı olması gerekmektedir.
Dar Koridor Depo Raf Sistemleri
Yüksek irtifa raf sistemi olarak yüksek depolarda dar alan forkliftlerinin kullanımıyla minimum alanda maksimum depolamayı amaçlayan sistemdir. İstifleme cihazının koridor çalışma aralığı diğer sistemlere göre daha az olduğundan paletli depo alanı kapasitesi daha fazladır.
Giydirme Cepheli Depo Raf Sistemleri
Hızlı ve ekonomik bir çözümdür. Depolama amaçlı kullanılacak bir binaya ihtiyacınız varsa, depoda kullanılacak raf sistemini kullanarak, gerekli çatı ve cephe elemanları bu raf sistemine adaptasyonu ile inşa edilecek yapı ile ilgili tüm istekleriniz karşılanabilmektedir.
İçine Girilebilir Depo Raf Sistemleri
Ebat olarak aynı paletlerin üst-üste ve arka-arkaya istifleme makinesi ile boşluk bırakmaksızın istifleme sistemidir. Daha çok aynı ebat ürünlerin ilk giren son çıkar ve ilk giren ilk çıkar sistemine uygun depolanmasında, alandan maksimum fayda sağlanmasına yönelik bir sistemdir
Otomatik Mekik Depo Raf Sistemleri
Rive-in Otomasyonu olarak da bilinir. Yarı otomatik depo raf sistemi olup, her yükleme katında filo ve fifo prensibi uygulaması mümkündür. Derinlemesine yükleme yapılan sistemde, maksimum depolama sağlanmaktadır. Her türlü istifleme aracı ile çalışmak mümkündür
Otomatik Hareketli Raf Sistemleri
Her palete direk erişimi kaybetmeden deponun kapasitesini arttırmaya olanak sağlayan mobil elemanların üzerine kurulan sırt sırta depolama sistemidir. Sırt sırta üniteye oranla %120 oranında daha fazla ürün stoklamaya olanak tanır. Yükseklik istenilen seviyelerde yapılabilir.
Paletli Dinamik Depo Raf Sistemleri
Bu sistemde bir taraftan yükleme diğer taraftan boşaltma yapılmaktadır. Kanala ilk konulan ürün diğer boşaltma tarafından da ilk olarak alınmaktadır, böylelikle üretim tarihine göre sevk gerektiren ürünlerde de hatasız olarak depolama ve sevkiyat tamamlanmış olur.
Geri İtmeli Dinamik Raf Sis.
Derinlemesine depolama yapılacak projelerde, iki veya daha fazla paletten oluşan ve orta derecede çevrime sahip depolarda ideal olan bir raf sistemdir. İki alternatif çözümü bulunur. Birincisinde, dinamik rulolar vasıtasıyla palet hareketi sağlanmakta, ikinci alternatif kasetler yardımıyla paletlerin hareketi sağlanır.
Konsollu Depo Raf Sistemleri
Boyutları normal sınırları aşan değişken ebatlı ürünlerin, taşıyıcı konsollar üzerinde üst-üste istiflenmesini sağlar. Farklı ağırlıklardaki ve ölçülerdeki ürünler, yan yana konularak istenen uzunlukta aralıksız olarak depolanabilir. Depodaki konuma göre tek taraflı ve çift taraflı olarak üretilebilmektedir.
Katlı Depo Raf Sistemleri
İnsan gücüyle yükleme ve toplama yapılan yüksek irtifalı depolarda, yükseklikten maksimum istifade etmek için raf aralarına yürüme platformları oluşturularak meydana getirilen katlı raf sistemidir. Mezanin raf sistemi olarak ta bilinen bu sistemde, raf sistemi aynı zamanda platform olarak kullanılır.
Hareketli Arşiv Dolapları
Hafif depo raf sistemi olarak bilinen sistem, özel olarak hazırlanmış raylar üzerinde tekerlekler vasıtasıyla hareket ederek birbirinden açılan ve kapanan seri dolaplardan oluşmaktadır. Dolaplar, her dolap sırasının kenarında bulunan direksiyon kolunu çevirerek hareket ettirilir.
Depo Raf Sistemleri Örnek Çalışmalarımıza Ait Fotoğraflar:
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN